Sponsors Bergen Live 2023

Ook dit jaar wordt Bergen Live weer mede mogelijk gemaakt door een heel reeks aan sponsoren. Wij zijn hen uiteraard ontzettend dankbaar voor de support! Wil je ook sponsor of vriend worden? Bekijk hier de mogelijkheden!

881dc9ba-c1b6-4070-9c05-e4f9ecc08cd1

HOOFD SPONSORS

Super bedankt!

Bergen Live zou niet bestaan zonder onze hoofdsponsors.

VHC Jongens is een gepassioneerd familiebedrijf. Wij zijn een totaalleverancier voor de professionele horeca en grootverbruik in Noord-Holland. Vanuit ons distributiecentrum in Oostzaan bezorgen wij met meer dan 90 vrachtwagens dagelijks een compleet assortiment aan diverse relaties. Wij zijn proactief en innovatief, onze specialiteiten zijn: service, kwaliteit en professionaliteit. Onze medewerkers zijn klantgericht, gereven en hebben een professionele houding.

Deka Markt is een écht familiebedrijf met 104 winkels. Smakelijk eten staat bij ons centraal. Dit zie je terug in ons verse en uitgebreide assortiment zoals ons eigen vlees of de verse noten. Daarnaast hebben wij veel eigen productiebedrijven. Zo hebben wij onze eigen bakkerij, slagerij, warme keuken & bloemencentrale!

Podium sponsors

Deze bedrijven maken Bergen Live!

 
 

Websponsors

Wat fijn dat jullie er zijn!

 
 

Vrienden van Jazz & Sail Bergen

We love you!

Cees Kraakman
Loek Jonk
La Vie Locale
Martijn de Wit Vloeren
Gerard Beentjes

Marcel Dekker
van der Steen Elektro
Schoenmakerij Bergen
Roodel
Leathus Peperkamp

Aangesloten horeca

Geen feest zonder deze top horeca!

Zoals ieder jaar zijn ook veel mooie horecazaken uit Bergen onderdeel van Bergen Live. Zie hieronder wie er ook dit jaar weer betrokken zijn.

 
 

Sponsor worden?

Bergen Live wordt jaarlijks door meer dan 10.000 mensen bezocht. Wij bieden uitgebreide sponsormogelijkheden. Mail naar info@bergenlive.nl of bel Max van Veen op 0612936357.