Talent on stage

Een band gevormd? Check. Wat nummers bedacht? Check. Gerepeteerd? Check. Een podium om je knallende muziek te laten horen? Nog niet? Dan kun jij je nú opgeven voor Talent On Stage, onderdeel van Bergen Live. Als je met je band hard aan de weg timmert en je niets liever doet dan de muziek overbrengen op een enthousiast publiek, dan is dit je kans. Deze bands gaan er voor! Kom jij ook kijken?

Meer weten?

Mail naar talentonstage@bergenlive.nl of bel Jaap Koopman op 0623133211.

20230712115747

DIT WAS HET TALENT ON STAGE PROGRAMMA VAN BERGEN LIVE 2023

BOSSCHOOLBAND

Deze band bestaat uit 7 kinderen onder begeleiding van Suzanne Valckx.
Suzanne is de muziekdocent op de Bosschool en heeft de schoolband opgericht, deze bestaat nu twee jaar.

Hierbij stellen wij onze band graag aan u voor
– Saralou: Basgitaar
– Gigi: Piano
– Louise: Keyboard en zang
– Puk: Zang
– Liv: Zang
– Indie: Drums
– Sjuul: Drums

KRAPPE SOKKEN

Krappe Sokken is een jonge, 6-koppige band afkomstig uit Alkmaar en omstreken, opgericht in 2022.

Hun geluid word het best omschreven als indie en punk, maar vooral alles daar tussenin.

Hun liveshows: energiek, speels, interactief, spontaan, gedurfd. Wellicht een beetje gekkig, maar altijd op een creatieve manier met een serieuze ondertoon. 

Deze band is als een sokken lade vol met ongematchte paren, ze zijn chaotisch, uniek en vol met verrassingen. 

De bandnaam komt uit het West-Friese dialect: ‘T was krappe sokke, er was maar net voldoende, het ging maar net, het was op het nippertje.

OPHINA

Ophina is een opkomende indieband met dromerige melodieën, introspectieve teksten en een experimenteel randje. Ze creëren een unieke mix van indie-rock, dreampop en garage rock, met een melancholische en hoopvolle sfeer.

Heldere vocalen gecombineerd met de complexe harmonieën weten je aandacht erbij te houden; elk liedje is een andere ervaring.

REYCK

De visie van vier studenten op het leven, omgebouwd tot een megastrakke glijbaan van Britpop, Nederpop en Rock ‘n Roll; dat is REYCK. Iedereen mag meezingen, niemand mag stilstaan en het feest kan losbarsten!

Met een mix van sexy grooves, heerlijke beats en ronduit vunzige baslijntjes krijgt REYCK alle voetjes van de vloer. Toch zijn de heren niet bang om af en toe een zoetsappige hartenbreker uit de kast te trekken, zoals live-exclusive Anne-Fleur.

Dus maak je borst maar nat, schud je nog even lekker los en vraag de barman om een biertje, want REYCK is coming to town, en ze gaan pas naar huis als het dak eraf is!

EURYDICE

Eurydice is een alternatieve rockband. Met melodieuze zanglijnen en teksten, geïnspireerd op mythologie, nemen we je mee in ons muzikaal verhaal. Het repertoire is dynamisch, zachte melancholische gitaarpartijen worden afgewisseld met ruige solo’s en met de complexe baslijnen en stevige drumpartijen, zal de band het publiek hoe dan ook meeslepen.

EYECLOSER

EN | Close your eyes and enter our world. Where we celebrate the frustrations of life together at a colourful rock show with fat riffs and fresh melodies, played by a hungry young band.
“The future glows in the distance.” ‘Eyecloser’… an eyeopener!!!!” -Frank Kraaijeveld (the Bintangs)

NL | Sluit je ogen en treed onze wereld binnen. Waar we samen de frustraties van het leven vieren tijdens een kleurrijke rock show met vette riffs en frisse melodieën, gespeeld door een hongerige jonge band.
“De toekomst gloeit in de verte”. ‘Eyecloser’… een eyeopener!!!!” -Frank Kraaijeveld (de Bintangs)

THE SUNRISE PARADISE

De frisse tunes van The Sunrise Paradise zijn als rode wijn, jarenlang gerijpt op synthrock & powerpop. Zij zijn die suikerspin die precies in je mond past, waarna de smaak je herinnert aan Oasis die tongzoent met The Killers.

Neem;

• een nieuwe rocksound
• een vleugje dramatiek
• een kruidig jaren 80 sausje

Voilà: het ultieme recept voor een feestje in je oren en een memorabele avond. Geïnspireerd door de 80’s, ontstaan in 2020.